Børn og unge

Behandlingstilbuddene på Skovhus Privathospital består af en række behandlingsmuligheder. Vi tilrettelægger altid behandlingen ud fra individuelle behov, så vi kan sikre vores patienter at de får det bedst mulige udrednings- eller behandlingsforløb.

Her finder du taksterne for vores ydelser

Taksterne her er gældende fra 1. april 2023.

Skovhus Privathospital tilbyder et privat alternativ eller supplement til det eksisterende udrednings- og behandlingstilbud i offentligt regi. Vi behandler både privatbetalende patienter, via sundhedsforsikring og henviste patienter fra det offentlige og fra botilbud.

Når et barn eller en ung rammes af psykiske problemstillinger, påvirker det hele familien. Det er vi meget bevidste om på Skovhus Privathospital, og vi inviterer derfor til et tæt samarbejde med barnets eller den unges nærmeste. Du kan læse mere om vores pårørendesamarbejde her.

Hvis du har spørgsmål til priser, behandlingstilbud eller pårørendesamarbejdet, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 59 96 15 90 eller via kontaktformularen, som du finder her:

FØLG OS

© 2023 - Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 350 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.