Om Skovhus Privathospital og koncernen vi er en del af

Personale på Skovhus Privathospital

Mød vores engagerede og kompetente psykiatere, psykologer, sygeplejersker, farmakonomer og miljøterapeuter fra både hovedafdelingen og vores to kliniker her.

Andre indsatser under Skovhus Privathospital

I takt med at vi har fået øje på nye behov har vi åbnet både en specialafdeling for særligt hårdt ramte, et kvindekrisecenter, et herberg samt en afsnit for misbrugsbehandling.

Ledelse og bestyrelse

Skovhus Privathospital vokser støt og stadig. Derfor er det godt med en dygtig bestyrelse. Mød den samt den daglige ledelse her.

Vores historie

Privathospitalet slog dørene op i 2007, og siden er de andre indsatser drypvis kommet til. Koncernen, som vi udspringer og er en del af, åbnede dog sit allerførste tilbud allerede i 1985.

Dokumentation

Vi bliver kontinuerligt certificerede i kvalitetsledelse og FN’s verdensmål. Vi er også underlagt en række tilsyn, ligesom vi selv foretager interessentundersøgelser. Det hele er tilgængeligt her.

En del af noget større

Skovhus er en del af den specialpsykiatriske koncern Gran Recovery and Health, der beskæftiger 300 ansatte i fem virksomheder, og årligt hjælper mere end 400 mennesker landet over.