Dokumentation

Skovhus Privathospital og den koncern, vi er en del af – Gran Recovery and Health – er certificerede inden for kvalitetsledelse og FN’s verdensmål. Vi er desuden underlagt flere tilsyn og instanser og foretager selv årlige tilfredshedsundersøgelser. Her er det hele dokumenteret og samlet sammen med privatlivspolitikker og whistleblowerordningen.

Tilsyn og kvalitet

Vi arbejder med tilsyn fra Sundhedsstyrelsen, Fødevarestyrelsen, Socialtilsynet, Arbejdstilsynet og bekendtgørelser under sundhedsloven. Vi er desuden akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel.

Tilfredshedsundersøgelser

Vi er stolte af en meget høj tilfredshed med vores behandling, personale og faciliteter. I 2021 var vi helt oppe på 97% tilfredshed hos vores patienter. Find årets og tidligere års undersøgelser her.

Certificeringer og verdensmål

Skovhus Privathospital og alle vores klinikker og indsatser er certificeret i kvalitetsledelse og FN’s verdensmål – specifikt mål 3, sundhed og trivsel, og 4, kvalitetsuddannelse.

Whistleblowerordning

Her finder du vores whistleblowerordning, som er administreret af revisionsfirmaet Deloitte. Ordningen er tilgængelig for både patienter og pårørende, medarbejdere og udenforstående.

Persondatapolitik

Vores kunders, patienters og beboeres privatliv har stor betydning. Vi har selvfølgelig politikker på området for alle typer indskrivninger og kommunikation for alle vores virksomheder. Dem finder du samlet på hjemmesiden for den koncern, Skovhus Privathospital er en del af – Gran Recovery and Health.

Cookiepolitik

Vi følger EU’s lovgivning på området på alle vores hjemmesider og selvfølgelig også her. Her kan du læse cookiepolitikken i sin helhed, ligesom du kan finde og ændre i dit samtykke, så tit du vil.