Indlæggelse og ambulant

På Skovhus Privathospital tilbyder vi behandling til børn, unge og voksne. Vi tilbyder indlæggelse eller ambulant behandling af forskellige psykiatriske diagnoser og adfærdsmæssige forstyrrelser som fx depression, ADHD, autisme, skizofreni eller misbrug.

Ambulant behandling

Ved ambulant behandling er der fokus på en specifik problematik og behandlingsmetode.

Det kan eksempelvis være depression, angst, stress eller andre problematikker og diagnoser, der kræver enten behandling af en psykiater eller psykolog.

Skovhus Privathospital tilbyder ambulant behandling både på hospitalet i Nykøbing Sjælland eller en af vores klinikker i Lyngby, Aalborg og Holbæk. Kontakt os for at høre mere.

Indlæggelse

Hvis der er behov for døgnbehandling, vil du blive indlagt på Skovhus Privathospitals hovedafdeling i Nykøbing Sjælland. Når du er indlagt, har du mulighed for at tage imod de mange forskellige behandlingstilbud, der er en del af vores udbud. Målgruppen for et døgnbehandlingsforløb på Skovhus Privathospital er unge og voksne, som har en psykiatrisk lidelse med så alvorlige symptomer, at indlæggelse er nødvendig.

Formålet med et døgnbehandlingsforløb på Skovhus Privathospital er at behandle, pleje og rehabilitere patienter med en psykiatrisk lidelse i henhold til klinisk, evidensbaseret praksis. Målet med behandlingen er at mindske patientens symptomer og øge deres funktionsniveau og livskvalitet. Efter udskrivning kan patienten vælge at fortsætte i ambulant behandling eller dagbehandling.

Dagbehandling

På Skovhus Privathospital er det vigtigt, at vi tilbyder fleksibel behandling, der passer til patientens livssituation og hverdag.

Derfor tilbyder vi patienter et forløb med dagbehandling, hvor patienten opholder sig i eget hjem om aftenen, natten og weekenden. Denne form er ofte ideel for personer, der ønsker og har mulighed for at bibeholde egen bolig på en daglig basis.

Skovhus Privathospital tilbyder dagbehandling primært for voksne psykiatriske patienter.
Hvis du indgår i et dagbehandlingsforløb, vil du møde op på Skovhus Privathospital alle hverdage i dagtimerne. Her vil du modtage forskellige behandlingstilbud, som er aktuelle for lige netop dig.

Hvem kan vi behandle?

Skovhus Privathospital tilbyder en lang række behandlingstilbud og behandler derfor de fleste diagnoser inden for psykiatrien.
Her finder du en liste over og information om de typiske diagnoser vi behandler.

FØLG OS

© 2024 - Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.