Pilehus er mit hjertebarn

I anledningen af Junes 15-års jubilæum var der mange rosende ord, som føg ind over morgenbordet under fejringen i Pilehus.

June på sit kontor i Pilehus, kunne fredag den 26. januar fejre 15-års jubilæum. 

Der er mange dedikerede medarbejdere i Gran Recovery and Health. En af dem er afdelingsleder for Pilehus, June.

”Det er ingen hemmelighed, at jeg brænder for Pilehus og den patientgruppe, som vi har. Det er en gruppe med svære problemstillinger, vi får indlagt og det er jeg helt vildt med. Helt inde i mit hjerte, så brænder jeg for de patienter her, og drivkraften er blandt andet, at se mennesket bag,” siger June, hvis øjne stråler af vilje og kamplyst, når hun taler om patienterne på Pilehus.

Ovenstående citat fortæller meget om June, der godt nok har familie med mand og tre børn, men når man taler med June, virker det som om, at Pilehus er hendes anden familie.