I 2020 åbnede Skovhus Privathospital dørene for en helt ny indsats med en ny målgruppe. På Skovhus krisecenter, som også ligger i Annebergparken i Nykøbing Sj., tilbyder de akut støtte og midlertidigt ophold til kvinder i krise og deres børn. Her er der fokus på, at det er muligt at få et liv uden vold.

  Et trygt sted at være

  Skovhus krisecenter tilbyder først og fremmest et trygt sted at være. Et sted, hvor man kan få omsorg og rådgivning i en krisesituation. Dernæst tager krisecenteret udgangspunkt i de samme principper og praksisser som resten af koncernens indsatser. Det betyder blandt andet en anerkendende tilgang, hvor alle har medansvar for de fællesskaber, vi er en del af, og – særligt for kvindekrisecenteret – et liv uden vold.

  Det kan være svært at indrømme, at man er udsat for vold. Ja, det kan endda være svært at indse det i første omgang. For vold kan være meget mere end fysisk, som slag eller spark, som mange måske bedst kender det. I dag anerkender samfundet mange andre former for vold: Det kan for eksempel også være psykisk, økonomisk eller materiel vold, og det seneste skud på stammen er digital vold. Intet af det er okay! Og der er hjælp at hente på Skovhus krisecenter eller et af de mere end 60 andre krisecentre landet over.

  Brug for akut hjælp?

  Skovhus krisecenter står klar til at hjælpe dig, hvis du bliver udsat for vold.
  Hvis du eller dine børn føler jer truede, må du ikke tøve.

  Tag kontakt med det samme! Vi kan hjælpe jer til et liv uden vold
  – og vi kan kontaktes hele døgnet.

  Ring: +45 8188 1800

  Skriv: krisecenter@grh.dk

  Kom: Annebergparken 38
  4500 Nykøbing Sj.

  Besøg krisecenterets egne sider

  Krisecenterets hjemmeside. Her er der en knap til at komme hurtigt væk fra siden igen, hvis der kommer nogen forbi dig, som ikke skal se, du besøger siden.

  Krisecenterets facebookside. Her kommer der små opdateringer fra hverdagen for kvinder og børn på krisecenteret.

  Samarbejde med vagtkorps

  Skovhus krisecenter arbejder tæt sammen med Gran Recovery and Healths eget vagtkorps, GTS, som er koblet til en direkte alarm på krisecenteret – og GTS er altid i nærheden. Det giver tryghed og hurtig, professionel hjælp, hvis der skulle blive brug for det. Det betyder også, at vi kan tilbyde hjælp til kvinder, der er særligt sikkerhedstruede.

  Job i Gran Recovery and Health?

  I Gran Recovery and Health har vi omkring 300 medarbejdere, og vi udvider og specialiserer os løbende. På kvindekrisecentret, som det også er tilfældet i resten af koncernen, har vi en række karrieretilbud. Det vil vi meget gerne vise frem, og vi har derfor udviklet en hel karriereside til formålet.

  FØLG OS

  © 2024 - Gran Recovery and Health

  En del af Gran Recovery and Health

  Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.