I foråret 2022 åbnede Skovhus Privathospital op for endnu en ny målgruppe i en ny indsats, efter kvindekrisecenteret havde kørt på skinner i godt to år. Herberg og forsorgshjemmet tilbyder en helhedsorienteret indsats til mænd og kvinder på 30-85 år med sociale og psykiatriske problemstillinger. Her er der fokus på at støtte beboerne i et finde en vej ud af hjemløshed og ind i en egnet bolig.

  På Skovhus herberg og forsorgshjem får man sit eget værelse, og der er kold eller lun frokost og varm aftensmad hver dag. Om søndagen er der brunch. Ved indflytning på herberget bliver der udarbejdet en opholdsplan, som beskriver beboerens mål, og hvad der skal gøres, for at de kan opnås. Der bliver også udarbejdet en social udredning, og så har alle beboere på et herberg ret til en handleplan fra hjemkommunen ifølge Servicelovens § 141.

  Langt fra København, men tæt på byen

  Skovhus herberg og forsorgshjem ligger i Nr. Asmindrup i Odsherred – langt fra København og for mange fristelser, men kun 100 meter fra Nr. Asmindrup station, så det er nemt at komme dertil. Og så er det heller ikke langt fra Nykøbing Sj. by, så det er muligt at komme til at handle alle sine fornødenheder.

  Ring: +45 8188 0537
  Skriv: herberg@grh.dk

  En del af noget større

  Læs om koncernen og de forskellige virksomheders historie, og se hvordan det hele hænger sammen i vores organisationsdiagram.

  På Skovhus herberg og forsorgshjem kan man under sit ophold få støtte i form af socialrådgivning, recovery- og rehabiliteringsorienteret forløb og NADA-behandling, samtaler og guidning; hjælp til at komme i gang med arbejde, uddannelse, fritidsaktiviteter eller foreningsliv; eller kontakt til et misbrugscenter eller til psykiatrien. Der er desuden det særlige ved Skovhus herberg og forsorgshjem, at det er et af de få herberger i Danmark, hvor man har mulighed for at få sin hund med.

  Besøg og læs mere på herbergets egen hjemmeside.

  Følg med i dagligdagen på herbergets egen facebookside.

  Job på Skovhus Privathospital eller en af vores andre indsatser?

  I Gran Recovery and Health har vi omkring 300 medarbejdere, og vi udvider og specialiserer os løbende. På Skovhus herberg og forsorgshjem, som det også er tilfældet i resten af koncernen, har vi løbende karrieretilbud. Det vil vi meget gerne vise frem, og vi har derfor udviklet en hel karriereside til formålet. Her kan du læse udtalelser fra nuværende medarbejdere, få et indblik i hverdagen og karrieremulighederne. Det er også her, du kan finde aktuelle jobopslag eller sende os en uopfordret ansøgning.

  FØLG OS

  © 2024 - Gran Recovery and Health

  En del af Gran Recovery and Health

  Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.