Private patienter

Patienter på Skovhus Privathospital kan tilbydes et udrednings- og behandlingsforløb, enten man er privatbetaler, hvis man er henvist af sin sundhedsforsikring eller hvis man er henvist via det offentlige ifm. det frie sygehusvalg. På Skovhus Privathospital kan man blive indlagt på vores hovedafdeling i Nykøbing Sjælland og man betaler kun for de døgn man er indlagt, dog minimum 3 døgn. I prisen er inkluderet ophold, forplejning, konsultationer ved psykiater og evt. psykolog og fysiologiske behandlinger, samt medicin.

Privatbetalende patient

Du kan vælge at blive indskrevet som patient på Skovhus Privathospital som privatbetaler. Vi behandler både børn, unge og voksne for langt de fleste psykiatriske diagnoser. Mange vælger at blive udredt og behandlet af Skovhus Privathospitals psykiatere og behandlerteam for egen regning. Det kræver ikke en henvisning fra egen læge eller sygehus, hvis du selv ønsker at betale, du kan blot kontakt Skovhus Privathospital direkte. Er eller har du været i et behandlingsforløb i offentligt regi, kan vi ved dit samtykke, indhenter vi de relevante journaler.

Patient gennem sundhedsforsikring

Hvis du har en privat eller arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring, kan du i tilfælde af mistanke om psykisk sygdom komme til hurtig undersøgelse og behandling på Skovhus Privathospital efter forudgående aftale med dit forsikringsselskab. Med en sundhedsforsikring er ens børn ofte dækket i samme omfang som en selv.

Der kan være forskelle på betingelserne fra de respektive forsikringsselskaber som tilbyder sundhedsforsikringer, og du skal altid forhøre dig hos dit forsikringsselskab angående dækning, da Skovhus Privathospital ikke kan godkende udredning eller behandling på vegne af forsikringsselskaberne.

Som forsikringskunde hos Skovhus Privathospital er omfanget af din behandling, det vil sige både længde og indhold, fastsat af dit forsikringsselskab – det afhænger altså af din forsikringsaftale.

Bliv henvist fra det offentlige

Som borger i Danmark har du ret til frit at vælge sygehus, når du skal udredes, undersøges eller behandles. Du skal blot rette henvendelse til din egen læge, som så kan sende henvisning til det offentlige sygehus, som du gerne vil henvises til efter reglerne om frit sygehusvalg. Hvis ventetiden på en udredning, undersøgelse eller behandling overstiger 30 dage, har du desuden ret til at vælge undersøgelse eller behandling på et privathospital efter reglerne om udvidet frit sygehusvalg. Kommunen kan desuden vælge at afholde udgifter til behandling hos Skovhus Privathospital, hvis sociale hensyn taler for det. Du kan læse sundhed.dk’s guide til hvordan du søger via det udvidede frie sygehusvalg her.

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du en oversigt over ofte stillede spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis ikke du finder svar på det du søger.

FØLG OS

© 2024 - Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.